Tirsdag d. 14. maj 2019, Kl. 19:30 til kl. 21:00

Aftenens kerneelement er, i fællesskab at synge mange af vore dejlige sange og salmer fra Højskolesangbogen og Den Danske Salmebog.

Som supplement til fællessangene får vi besøg af Kammerkoret NEMO, et forholdsvis nyt initiativ i det midtjyske. Koret er stiftet af Gjellerup Kirkes organist, Thomas Bach Madsen, der også leder koret.

Koret synger musik af flere forskellige komponister. Fælles for musikken er, at den er dansk komponeret, og let tilgængelig at lytte til.

Aftenen byder også på præsentation af Gjellerup Kirkes Ungdomskor. Koret synger to sange; ”Dette er mit legeme” – en korsats af Merethe Kuhlmann, og ”Lyse nætter” af Alberte Winding.

Koret har tilknyttet en stemmepædagog – en sangtræner, Maria Bordinggaard. Maria er uddannet sanger fra Det Jyske Musikkonservatorium, og har siden arbejdet meget med at lære unge mennesker at synge. Hun har blandt andet været ansat som stemmepædagog ved Ikast Kirke og Den Jyske Sangskole.

Ud over at undervise, er Maria aktiv sangerinde og giver denne aften også smagsprøver på, hvad hun kan.

Vi glæder os til sangaftenen, til fællesskabet, og til al den gode musik.

Alle er velkomne.

Gjellerup Kirke