Tirsdag d. 30. april 2019, Kl. 19:30 til kl. 22:00

Mellem orkaner og klimaændringer Denne aften får vi besøg af Jesper Theilgaard, der vil holde et højaktuelt og dybt interessant foredrag om klimaet og de konsekvenser, klimaændringer medfører. Klimaændringerne er ifølge FN’s klimapanel på vej. Disse ændringer kan ikke blot iagttages på indlandsisen men også i den politiske debat.

Jesper Theilgaard har fulgt udviklingen nøje og giver os et indblik i, hvad der egentlig kan ske, når temperaturen stiger. Bliver Danmark oversvømmet? Får vi nogensinde en hvid jul igen? Kan vi forvente flere storme som den, vi så i 1999? Hvad sker der uden for Danmark, når temperaturen stiger? Kan vi forvente flere naturkatastrofer som følge af klimaændringerne? Og hvad sker der på den politiske front? Samtidig løftes sløret for, hvordan klimaet generelt har udviklet sig, og hvad vi ved om klimaændringer over de sidste tusinder af år.

Meteorolog Jesper Theilgaard har gennem mere end 40 år formidlet vejret. Han har blandt andet fra 1990 til 2008 være tv-meteorolog på Tv-avisen på DR1 og har skrevet flere bøger om klima og vejrforhold.


Sted
Kirkeladen
Pris
75