• Begivenheden har allerede fundet sted.
Søndag d. 15. september 2019, kl. 10:00

Velkommen til en festlig høstfejring med festgudstjeneste, høstauktion, kagebod, høstmarked, hoppeborg og meget mere.

Høstgudstjenesten indledes med, at børnene bærer årets høstgaver ind.

Efter gudstjeneste og høstauktion er der høstmarked i og uden for Kirkeladen.

KFUM&KFUK, Indre Mission, De grønne pigespejdere, KFUM-spejderne og en stor gruppe frivillige står for høstmarkedet.

Medbring gerne lidt af høsten fra haven, marken eller altankassen: Blomster, marmelade, boller, fugleneg, kage, løg eller andet.

Der kan købes kage, pølser/brød og andet efter gudstjenesten – og så er der auktion for både børn og voksne af alle høst-gaverne.

Vi siger tak for alt, hvad vi bliver givet, ved at samle ind til dem, der ikke har så meget som os. Alt, hvad der indsamles på høstdagen, går til vores kirke-til-kirke-projekt Yad va Lev, Blå Kors Varmestue i Herning, Børnehjørnet Kirkens Korshær i Herning og Gjellerup Kirkes Sognehjælp.

Høstdagen slutter ca. kl. 13.00.

Sognets præster
Kirken