×

Advarselsmeddelelse

  • Begivenheden har allerede fundet sted.
Tirsdag d. 24. september 2019, Kl. 19:30 til kl. 22:00

"Pas på parforholdet, men I stadig elsker hinanden".


Velkommen til et spændende og relevant foredrag v/ Mattias Stølen Due, psykolog og direktør for Center for Familieudvikling.

Mange er gode til at passe på helbredet, tage sig af vennerne eller give karrieren fokus. Men midt i hverdagen bliver parforholdet ofte glemt. Det gode parforhold er en relation, der skal dyrkes og vedligeholdes ligesom alt andet. Hvis ikke, risikerer vi at blive fremmede for hinanden, hvilket både går ud over os selv og vores familie. Kom derfor og hør, hvordan I kan passe på parforholdet - mens I stadig elsker hinanden.

Mattias Stølen Due er direktør for Center for Familieudvikling. Han er uddannet psykolog og har de seneste 11 år specialiseret sig i arbejdet med par.
Han har afholdt utallige foredrag, parterapier og parkurser (PREP) og har også været med til at udvikle det forebyggende koncept Par-tjek i samarbejde med Aarhus Universitet. I 2015 udgav han bogen ´Pas på parforholdet' som er oversat til tre sprog.

Entré inkl. kaffe kr. 75 . Der kan betales kontant eller via MobilePay. Foredraget finder sted i Kirkeladen og er åbent for alle.

Medvirkende
Mattias Stølen Due
Sted Kirkeladen