Søndag d. 8. december 2019, Kl. 16:00 til kl. 18:00

Julekoncerten emmer af traditioner, genkendelighed og lidt nyt. Kirkens Spirekor og Ungdomskor synger kendte danske julesalmer af Weyse, Gade og Berggren. Ud over den danske afdeling indeholder programmet også rigtige ”’ørehængere” fra det engelske. Karakteristisk for de engelske Christmas-carols er lethed – både i tonesprog, rytme og klang. De har vundet stor anerkendelse verden over, og er derfor blevet en naturlig del af den danske juletradition. Af kendte carols synger koret bl.a. ”Jingle Bells” og ”Deck the halls”.

Ind imellem får tilhørerne lejlighed til at synge med på et par af julens dejlige salmer. Koncerten slår julestemningen an med en smuk og spændende sammensætning af traditionelle julesange- og salmer og engelske Christmas-carols, iblandet en anelse nyt og spændende. Der er lagt et program, hvor der er stor risiko for at komme i julestemning.

Gjellerup Kirkes Spirekor & Gjellerup Kirkes Ungdomskor
Kirkebyvej 15, 7400 Herning, Danmark