Torsdag d. 28. maj 2020, Kl. 16:30 til kl. 19:00

Kan man rense en fisk, bygge en bro eller skyde med en katapult til en gudstjeneste? Kan man bage brød, undersøge menneskets krop eller spille på Playstation? Til Messy Church kan man. Her er mange forskellige aktiviteter et af omdrejningspunkterne for gudstjenesten, aktiviteter der på hver sin måde sætter fokus på en del af hvem Gud er. Her kan alle være med til at hamre, klistre, snakke, bygge og grine. Det hele foregår i og omkring Kirkeladen.

Messy betyder rod, og Church betyder kirke. Gudstjenesten er en involverende og kreativ gudstjeneste for alle aldre. Den begynder med drop-in fra kl. 16.30, hvor der lige er tid til at lande, få hilst på hinanden og måske spille lidt inden aktiviteterne går gang.

Herefter kaster vi os over aktiviteterne og når de er ovre, skal vi hører nogle af de allerbedste historier fra Bibelen. Vi skal synge lidt sammen og snakke lidt sammen og til sidst slutter vi af med at spise sammen og så er vi færdige 18.30.

Inge Marie Kirketerp Hansen
Caféen, Kirkebyvej 15, 7400 Herning, Danmark